Skip to content
  • Svět dobrého jídla s Pavlem čermákem
  • Svět dobrého jídla s Pavlem čermákem
Svět dobrého jídlaSvět dobrého jídla
  • Menu
  • O mně
  • Česká kuchyně
  • Bavorská kuchyně
  • Světová kuchyně
  • Ostatní reportáže a publikace
Roastbeef

Anglický název dává tušit anglický pokrm. Jinak se ale takto upravený hovězí roštěnec podává snad [...]

07
Úno
La Carbonata

Říkám to pořád. Dokud na to máte, jezte, co hrdlo ráčí. Až na to mít [...]

22
Led
Raclette – s bramborem, špekem, pórkem a šunkou

Raclette je francouzský sýr určený na zapékání. Výhodou tohoto sýru je, že jde v podstatě zapékat [...]

14
Led
Škvarky z vepřového sádla

Dobrý voják Švejk sice prohlásil, že nejlepší škvarky jsou husí, ale vzhledem k tomu, že cena [...]

24
Lis
Vepřová játra na cibulce po řeznicku

Já rád játra, ty rád játra….., tak se to nějak říká v českých luzích a hájích. [...]

24
Lis
VEPŘOVÁ LÍČKA

Líčka, jak hovězí tak vepřová byla v gastronomii dlouho odstavena na vedlejší koleji. Až v posledních 20-30 [...]

29
Říj
Turecká káva

Zbožňuji dobrou kávu. Ty tam jsou však doby, kdy se v Česku dala běžně v krámu koupit [...]

09
Říj
Drožďová pomazánka

Před léty, kdy se v Česku ještě vyráběly potraviny, co byly k jídlu, byla v [...]

28
Zář
Krevetový vývar

Že mám rád mořské plody jsem se už vyznal na těchto webových stránkách. Z mořských [...]

23
Čvc
Kuřecí stehna na tmavém pivě

Léto, teplota atakuje přes +30°C, to se fakt vařit nechce nikomu. Lépe někde u vody [...]

03
Čvc
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • …
  • 16
Nejnovější příspěvky
  • Habanero bůček
  • Hranolky z cukety
  • Badridžani
  • Čundr country brambory
  • Soljanka z DDR – nostalgický recept
Copyright 2025 © Pavel Čermák - Veškeré kopírování je bez souhlasu autora zakázáno.
Vytvořeno v Imeow.cz
  • O mně
  • Česká kuchyně
  • Bavorská kuchyně
  • Světová kuchyně
  • Ostatní reportáže a publikace